IT SERVICES  
CONTACT-BE

Tel: +32 (0)3 236 0966
Gsm: +32 (0)485 080 495
Mail: info@mooring.be
Philippe Spethstraat 110
2950 Kapellen

CONTACT-NL

Mobiel: +31 (0)6 4124 3030
Mail: peterpm@xs4all.nl
Irislaan 247
2343 CL Oegstgeest

PROJECTEN

LP-naar-CD  NEW 
Flash sound
Rounded corner
Linux
SME server
VideoCD
Funstuff
Relax
  Overzicht  

Wij assisteren u bij het kiezen en bouwen van de software en/of hardware die optimaal aansluiten bij uw wensen. Programmeren, ontwikkeling, backoffice integratie, database connectivity en security zaken. Als u op zoek bent naar een partner met uitgebreide ervaring, up-to-date technische kennis en gewend om op afgesproken tijden te leveren, neem dan snel contact op.

Automatisering: AUTOMATE OR TERMINATE!

We vergeten wel eens waar al die geavanceerde technologie voor kan dienen. Bijvoorbeeld mag opwaarderen naar XP geen doel op zichzelf zijn. De huidige bewezen technologie moet in eerste instantie worden ingezet om bestaande taken te automatiseren waar mogelijk. Dat is al moeilijk genoeg! Door achter nieuwe versies aan te rennen gaat dit doel ten onder in de 'voorsprong-wedloop'.

Advies

Om een goed advies te kunnen geven moet je minimaal kennis en ervaring hebben, of er toegang tot hebben. Bij de grote IT bedrijven krijgt u vaak initieel wel de toegang maar de kans dat die kennis en ervaring voor u worden ingezet is minimaal. De beste consultants worden immers ingezet op projecten voor de allergrootste klanten.

Programmering/scripting

Een programmeertaal is slechts een middel om een doel te bereiken, namelijk een bepaalde functionaliteit te realiseren. De taal zelf is eigenlijk niet interessant! Technici willen nog wel eens klagen dat iets niet te volgen is omdat een ander het geschreven heeft of omdat het in een andere programmeertaal is geschreven. Maar iedereen zou al blij moeten zijn dat er uberhaupt een oplossing is gerealiseerd!
Het leren van een programmeertaal kost gewoonlijk minder tijd dan het realiseren van de oplossing.

Troubleshooting

Als iets niets werkt zoals het moet, moet er snel een echte oplossing komen. Onze ervaring helpt bij het uitzoekwerk, het formuleren van de samenvatting, en het geven van een oplossing waar u mee verder kunt.

Security issues

Voor veel mensen niet het leukste onderwerp, maar wel iets wat cruciaal is voor het voortbestaan van uw organisatie. Hoe gaat u om met de beveiliging van uw bedrijfsgegevens nu iedereen binnen en buiten uw organisatie met het internet verbonden is.